LISTEN TODAY
YOGA CHALLENGE

Met deze yoga challenge doe je een week lang elke dag 5 minuten yoga voor:

* een helder hoofd
* een soepel lichaam
* optimale bloedsomloop

Plus elke dag een wijze les van Swami Vishnudevananda, die yoga voor vrouwen toegankelijk heeft gemaakt en als motto had:
‘Health is wealth. Peace of mind is happiness.’
Schrijf je hieronder in voor deze miracle yoga challenge.

Ja ik doe mee!

* indicates required

Vind jij het ook zo zonde van je dag als je lichaam stijf aanvoelt, de energie niet lekker door je lichaam stroomt en je een rommelig hoofd hebt? Wij vinden dat het leven daar te kort voor is, en hebben deze Easy Daily Yoga Flow voor je bedacht. Doe mee met onze 7-daagse yoga challenge, waarin je een makkelijke maar zeer effectieve yoga flow leert waarmee je elke spiergroep activeert, je spijsvertering een handje helpt, kalmte in je hoofd creëert en zorgt dat je bloed optimaal door je lichaam stroomt. Ook krijg je elke dag een hele fijne tip van een wijze yogi, uiteraard toe te passen in deze westerse wereld. 

 

Wat mensen over eerdere cursussen van ons zeiden:

“Echt supergoed opgebouwd en volledig, deze cursus. Alle informatie is zo nuttig en geeft je de tools om zelf, met je eigen eetgewoontes, dingen aan te passen en veranderen.” 
Wendela Heering

“Ben er heel blij mee!”
Wietske Berenschot

Doe je ook mee met Listen Today's yoga challenge? Een week lang elke dag 5 minuten yoga voor een helder hoofd, een soepel en slank lichaam en een optimale bloedsomloop. Plus dagelijks een oefening om een wijzere versie van jezelf te worden. Schrijf je hier in: https://listentoday.nl/yoga-challenge

Over Dorien & Robien
Dorien en Robien willen je helpen om je gelukkig en gezond te voelen in onze drukke, veeleisende maatschappij. Daarvoor moet je af en toe wel een momentje nemen, en dat is makkelijker met behulp van yoga en meditatie, hebben ze gemerkt. Dorien is yogateacher en studeerde natuurgeneeskunde in Nieuw-Zeeland, Robien is yogateacher en voedingsdeskundige. 

Ja ik doe mee!

* indicates required

Oh, en  wil je ons helpen deze yoga challenge te verspreiden? Hoe meer mensen zich lekker en soepel voelen, hoe beter. Dus vergeet deze challenge niet te delen met je vrienden, collega’s, familie, dankjewel!