GRATIS VIDEOSERIE
LEREN MEDITEREN

In deze GRATIS videoserie zul je het volgende leren:

•hoe het je lukt om van mediteren een gewoonte te maken (ook als dat je nooit eerder gelukt is)
•wat jouw ademhaling je vertelt
•een simpele tool waarmee mediteren makkelijker wordt dan je je nu kunt voorstellen
•hoe Dorien zover is gekomen dat ze nu dagelijks mediteert (wat ze precies doet en wat ze daarvoor nodig heeft)

Als je dat leert heb je altijd toegang tot dat rustpuntje in je dag en de balans die dat met zich meebrengt, met alle positieve gevolgen van dien. Heb jij altijd al interesse gehad in meditatie? Of heb je het al eens geprobeerd maar vond je het lastig om er echt een gewoonte van te maken? Schrijf je dan in voor deze supernuttige videoserie!

Ja, ik schrijf me in!

* indicates required

Vind jij het ook zo zonde als niet optimaal leeft? Je weet dat je eigenlijk wel creatieve ideeën zou moeten hebben, maar ze komen niet. Je snauwt tegen mensen om je heen, in je hoofd of in het echt, terwijl je weet dat je diep van binnen wel wat wijzer bent. Je rent als een kip zonder kop rond op je werk, terwijl je stiekem weet dat je net zoveel (of nog veel meer) bereikt als je rustig blijft. Om ervoor te zorgen dat je als de beste versie van jezelf door het leven gaat, hebben we een GRATIS videoserie voor je gemaakt waarin je dat in 3 dagen gaat leren.

 

Wat mensen eerder over ons zeiden:

“Echt supergoed opgebouwd en volledig. Alle informatie is zo nuttig en geeft je de tools om zelf, met je eigen eetgewoontes, dingen aan te passen en veranderen.” 
Wendela Heering

“Ben er heel blij mee!”
Wietske Berenschot

Doe je ook mee met Listen Today's yoga challenge? Een week lang elke dag 5 minuten yoga voor een helder hoofd, een soepel en slank lichaam en een optimale bloedsomloop. Plus dagelijks een oefening om een wijzere versie van jezelf te worden. Schrijf je hier in: https://listentoday.nl/yoga-challenge

Over Dorien & Robien
Dorien en Robien willen je helpen om je gelukkig en gezond te voelen in onze drukke, veeleisende maatschappij. Daarvoor moet je af en toe wel een momentje nemen, en dat is makkelijker met behulp van yoga en meditatie, hebben ze gemerkt. Dorien is yogateacher en studeerde natuurgeneeskunde in Nieuw-Zeeland, Robien is yogateacher en voedingsdeskundige. 

Ja, ik schrijf me in!

* indicates required

Oh, en  wil je ons helpen deze gratis videoserie te verspreiden? Hoe meer mensen de beste versie van zichzelf zijn, hoe beter. Dus vergeet deze serie niet te delen met je vrienden, collega’s, familie, dankjewel!