Downloadable online cursus om je eetpatroon in 1 week zo aan te passen dat je geen voedingsdeskundige meer nodig zult hebben, omdat je zelf precies hebt geleerd wat je nodig hebt. Je zult je slank, energiek en gezond voelen met een dieet dat volledig is en precies bij je past, van http://listentoday.nl.

Gezond en slank in 1 week

In deze blog vertel ik je iets meer over onze bestseller: ‘Upgrade je Eetpatroon in 1 week’. Als je klachten of gekke symptomen hebt, je je gewicht niet onder controle hebt, je huid niet soepel en fijn is, lees dan verder. Dan zou het goed kunnen dat deze cursus wat voor je is, waarin we je leren hoe je in één week kunt afvallen, je klachtenvrij kunt zijn en je je daarnaast fitter, blijer, gezonder voelt! 

Er kunnen veel redenen zijn om je te verdiepen in wat je eet. Misschien voel je je prima, maar denk je: “het kan altijd beter.” Misschien heb je gewoon interesse in voeding, en wil je leren wat het met je doet. Wellicht wil je echt kunnen meepraten als er weer eens een verhitte discussie over voeding gaande is, bijvoorbeeld door een artikel in de media. Het kan ook zijn dat je daadwerkelijk symptomen hebt die er op wijzen dat er iets mis is: oneffenheden op je huid, rode vlekken in je gezicht, te dun, te dik, een schommelend gewicht, te weinig energie. Of gaat je spijsvertering niet helemaal goed, heb je soms een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, ben je weleens geconstipeerd of heb je juist diarree?

Het is goed om te weten dat je met dit soort klachten echt niet hoeft te leren leven. Mij werd dat wel verteld, ik kreeg te horen dat ik met kriebelhoest en psoriasis moest leren leven. Dat was gelukkig niet zo; het lijstje met mogelijke oplossingen van de dokter was alleen afgewerkt. Maar dat betekent niet dat dat the end of the road is. Dan begint jouw paadje pas. En als je nu eens begint met een eetpatroon dat aan alles voldoet, dan kun jij dat weer van jouw lijstje afstrepen. Je doet jezelf (en eventueel je partner en kinderen) een enorm plezier met een volledig dieet. Een tekort maakt eerlijk gezegd meer kapot dan je lief is, dat heb ik wel gemerkt. Ik beloof je, in deze cursus hoef je niet alle vitaminen en mineralen uit je hoofd te leren en dat dan bij elke maaltijd te controleren, het is veel simpeler dan dat. Maar je zult je wel echt even moeten verdiepen.

Stel nu dat die symptomen als sneeuw voor de zon verdwijnen, zoals bij mij het geval was? Of dat je beter weet wat een vervolgstap zou moeten zijn om dat te bereiken? Ik kan me voorstellen dat je dag er dan een stuk stress-vrijer uitziet. Tenminste, dat was bij mij het geval. Toen ik zelf met gekke klachten rondliep, waarover je trouwens meer kunt lezen in mijn blog ‘Hoe ik fitter, blijer en gezonder werd (en dat kun jij ook, in 1 week)’, was ik daar echt onzeker door. En een onzekere uitstraling is niet aantrekkelijk, dat is eigenlijk erger dan de psoriasis die ik had en de extra kilo’s. Ik weet nog zo goed hoe het was om elke keer laarzen aan te doen om die rode plek op m’n been te verdoezelen, of foundation op m’n gezicht omdat ik rode vlekken en dikke ogen had. Ik wilde helemaal niet op m’n lijn letten, maar als ik dat niet deed zat m’n broek gegarandeerd te strak. Ik kon niet echt op m’n gezondheid (en in mijn geval dus ook m’n uiterlijk) vertrouwen en daar baalde ik echt van, het had invloed op m’n dag. Ik gun het je echt niet, een onzeker gevoel over je gezondheid. Het is zo fijn dat het bij mij verleden tijd is, en ik heb het idee dat dat bij meer mensen het geval kan zijn.

Ik heb er jaren over gedaan om te weten wat ik nu weet. En wat ik het allerbelangrijkste vond van die jarenlange studie, staat in deze 1-weekse cursus. Je leert daarin een aantal basisregels, en hoe je die moet toepassen. Het belangrijkste is wel dat je naar je eigen lichaam blijft luisteren. Elk lichaam is anders, en wat voor de één een medicijn is, kan bij jou een allergische reactie opwekken. Als je goed op je lichaam let, en je je dieet daarop aanpast, samen met de basisregels uit de cursus, zul je merken dat jij je ook weer helemaal energiek zult voelen, dat je darmen optimaal werken, je huid mooi straalt en je geen schommelend gewicht hebt!

Je zult je er dus wel 1 week aan moeten overgeven; die ene week zul je echt even moeten studeren. Lees jij snel, dan ben je met 10 minuten per dag klaar. Lees je langzaam, duurt het een half uurtje. Met de dagelijkse opdracht dringt de lesstof echt tot je door en wordt het daarna snel een gewoonte. Na week weet je hoe een volledig dieet eruit ziet, hoe je jezelf en je familie gezond houdt. Het heeft mij, (maar vooral mijn vriend) enorm geholpen.

De cursus duurt 7 dagen, met elke dag lesstof en een opdracht. Wij raden aan om je er gewoon 1 week in te storten. Maar dat mag je uiteraard helemaal zelf bepalen. Je krijgt bij aankoop een PDF-document waarin alles te vinden is. Je gaat leren over wat je lichaam nodig heeft. Het belangrijkste om voor eens en voor altijd goed te weten, is hoe het precies zit met koolhydraten, eiwitten en vetten. Vooral met vetten kun je ernstig de mist in gaan. Meer vet eten zonder dat je dik wordt is eigenlijk het idee. Als je bijvoorbeeld zwanger bent en je krijgt niet de juiste vetten binnen, sterven hersencellen zo snel af, het is echt ongelooflijk.

Als je dat op een rij hebt, wil je natuurlijk dat al die moleculen in de juiste cellen terechtkomen. Je darmflora speelt daar een hele grote rol in. Vroeger zaten er in het Nederlandse dieet voedingsmiddelen die je darmen daarmee hielpen. Er stond de hele dag een pan met botten op het vuur, zodat alle darmflora-bevorderende ingrediënten vrijkwamen bij het maken van bouillon. Omdat er geen groenten werden overgevlogen uit warme oorden, aten we in de winter (ongepasteuriseerde) zuurkool. Tegenwoordig verpesten we het eerder; enzymen die van nature in veel voedingsmiddelen zitten en die de darmflora kunnen helpen, verdwijnen door het snelle productieproces. Er is geen tijd voor fermentatie en het eten wordt gepasteuriseerd. Dat moet je als consument wel weten, en we zullen onze darmflora op een andere manier moeten helpen.

We geven je de ins & outs van allergieën en intoleranties, omdat veel mensen daar nu eenmaal last van hebben. Het is goed om te weten of jij bij die groep hoort. Als je het namelijk negeert, kan je immuunsysteem het op een gegeven moment niet meer aan, met alle gevolgen van dien (bij mij staken toen psoriasis en astma de kop op).

Ook het boodschappen doen moet met iets meer aandacht gebeuren. Elk etiket in de supermarkt bestuderen is niet te doen. Maar zoals je zult leren in de cursus zijn er een aantal dingen die je moet weten om je lichaam te beschermen tegen fabrikanten die jouw lichaam en de natuur minder belangrijk vinden dan hun eigen portemonnee.

En als je dat allemaal geleerd hebt, komt er een praktisch gedeelte. We leren je de breakdown van allerlei maaltijden, zodat je ze zelf kunt invullen, zonder dat je iets tekort komt.

De cursus wordt afgesloten met een hoofdstuk over wat je nu moet doen als je denkt dat er iets mis is. Als er iets knaagt, als je het gevoel hebt dat je een tekort of een allergie hebt. Wat zijn dan de vervolgstappen? We gaan deze informatie in een aparte cursus verkopen, maar vooralsnog is het onderdeel van de cursus ‘Upgrade je eetpatroon in 1 week’.

Bestel ‘m nu, de cursus ‘Upgrade je Eetpatroon in 1 week’. Je kunt de cursus plus de bonus dan direct downloaden. Ook ontvang je een e-mail waarin de download links nogmaals te vinden zijn.

Je ontvangt voor €35: 

Je kunt het zo zien; een uur bij een diëtist kost tussen de €50 en de €85 per consult. Je hebt dan een paar sessies nodig. Deze cursus kost €35 en na een week weet je eigenlijk de basis van wat een voedingsdeskundige weet. Je krijgt geen dieetadvies op maat, maar kan het zelf samenstellen, niet alleen voor jou maar ook eventueel voor je partner of kinderen. Je weet dan zelf hoe dat moet. En als het niet duidelijk is, mag je ons ook mailen! Als je je er nu een weekje erin stort, en het kan met een half uurtje per dag, voor 7 dagen, dan weet je het voor de rest van je leven.

Ja ik doe het, breng me naar de webwinkel!

 

Robien Hali

No Comments

Post a Comment