Freebies van Listen Today

We vinden het zo belangrijk dat je je eigen paadje kiest, dat je doet wat bij jou past, in plaats van dat je doet wat je denkt dat je moet doen. Snapje?

Wij hebben zelf keuzes gemaakt waarvan we dachten dat het verstandig was. We kozen een studie waarmee je zeker een baan zou kunnen vinden, hebben dingen laten schieten voor een carrière, vonden het normaal om heel erg druk te zijn. Maar wat bleek: je kunt helemaal niet succesvol zijn als je niet je eigen paadje bewandelt. Beiden zaten we ineens op een dood spoor, het spoor waarvan we dachten dat het het juiste was.
Maar er is een weg terug, het juist paadje is te vinden! Bij ons duurde het even, en we moesten de juiste weg echt stapje voor stapje herontdekken. Begin gewoon, je hoeft echt niet drastisch het roer om te gooien! Met de freebies van Listen Today kun je alvast even voor jezelf kiezen, een klein stapje nemen. Kies hieronder welke bij je past, of probeer ze allemaal. Klik op het plaatje als je ‘m wilt proberen. We hebben ze met zoveel plezier voor je gemaakt en er komen er nog veel meer. Ons paadje is om jou te helpen jouw paadje te vinden!

Ben jij ook dol op pizza's, maar voel je je eigenlijk nooit zo lekker na het eten ervan? Het zou heel goed kunnen dat je, net als wij, gevoelig of zelfs allergisch bent voor tarwe, gluten of koeienzuivel. Niet getreurd, met deze 5 recepten maak je overheerlijke pizza's waarbij je je na het eten ervan energiek en vibrant zult voelen. Gratis te downloaden op http://listentoday.
Doe je ook mee met Listen Today's yoga challenge? Een week lang elke dag 5 minuten yoga voor een helder hoofd, een soepel en slank lichaam en een optimale bloedsomloop. Plus dagelijks een oefening om een wijzere versie van jezelf te worden. Schrijf je hier in: https://listentoday.nl/yoga-challenge
Leren mediteren met Listen Today's 3-daagse gratis videoserie voor meer creativiteit, focus, duidelijkheid, rust en balans en minder zorgen, irritaties en stress. Schrijf je hier in: http://bit.ly/2wbCZCc
Wil je exclusieve toegang tot gratis meditaties, acties, nieuws over Listen Today en tips over je gezondheid en rust in je hoofd? Schrijf je dan hier in. Bovendien: als we iets lanceren, ben jij de eerste die het hoort.