Heb jij altijd al willen leren mediteren, maar heb je te weinig tijd of denk je dat je er niet goed in bent? Dat zijn helemaal geen redenen om niet de vele fijne voordelen van meditatie te kunnen ervaren! Met onze nieuwe online cursus 'Leer de basis van mediteren in 1 week' zul je op een praktische en prettige manier leren wat voor jou werkt en dat je het zeker wel kan. Lees verder voor een uitgebreide omschrijving, en maak gebruik van het tijdgebonden aanbod: http://listentoday.nl/als-ik-kan-mediteren-kun-jij-het-ook

Als ik kan mediteren, kun jij het ook. Deze online cursus is het perfecte hulpmiddel!

In deze blog ga ik je iets meer vertellen over het supermooie product van Listen Today: ‘Leer de basis van mediteren in 1 week’! Het zou kunnen dat je geen interesse hebt in een online cursus, maar lees toch even verder, want er komt nog interessante informatie aan bod. Want mediteren is magisch en als ik dat kan voelen, kun jij het ook! 

Heb jij wel eens moeite om gefocust te blijven, omdat je hoofd te vol en te druk is? Of heb je soms het gevoel dat er weinig tijd voor jezelf overblijft in een dag? Je bent niet de enige! We leiden nou eenmaal drukke levens, waardoor het makkelijk is om van het ene moment naar het andere te rennen, zonder echt een adempauze te hebben.  

Het cultiveren van rust en ruimte in je leven is niet altijd even gemakkelijk en kan een langzaam proces zijn. Maar altijd maar een rusteloos gevoel hebben, met een hoofd vol dingen die nog gedaan moeten worden voordat je rustig en tevreden kunt neerploffen, is voor niemand fijn. Zou het niet veel lekkerder zijn om gewoon ‘te zijn’, zonder altijd maar iets te hoeven? Dit is iets wat meditatie je kan leren!

 

“No one can add a single good moment to their life by worrying. And yet the majority of us worry all the time.”
The honest guys

 

Er is veel wetenschappelijk bewijs wat betreft de voordelen van meditatie, dus daarover hoef je niet te twijfelen. Als je die vele voordelen zelf wilt ervaren, hoef je alleen maar de daadwerkelijke stap te nemen om te beginnen met mediteren. Aan iets nieuws beginnen kan een uitdaging zijn, en het daarna volhouden en er een gewoonte van maken is ook niet altijd makkelijk, helemaal niet als je een druk leven hebt. Maar daar kunnen wij je bij helpen! Met onze online cursus ‘Leer de basis van mediteren in 1 week’ wordt je begeleid en ondersteund op een toegankelijke en praktische manier.  

En als je denkt: meditatie is niets voor mij, want het lukt me echt niet, of als je denkt dat je er simpelweg slecht in bent, laat dat dan geen showstopper zijn. Het betekent alleen dat je er anders tegenaan moet kijken. Dat leer je in de cursus. En het is goed om te weten dat telkens wanneer je mediteert, de ervaring anders zal zijn. Het is belangrijk om je meditatiebeoefening niet te beoordelen op hoe de meditatie zelf ging, maar op het effect dat meditatie heeft op je leven wanneer je niet aan het mediteren bent. Of je nu mediteert als amateur of als een pro, of je nu 5 minuten mediteert of een uur, het maakt niet uit, de voordelen zijn er. Meet de kwaliteit van je meditatiebeoefening dus af aan hoe je je voelt, hoe je denkt en hoe je doet wanneer je niet mediteert, en niet aan hoe de daadwerkelijke meditatie ging.

Vragen die je jezelf kunt stellen om te checken of het werkt zijn: Voel ik me kalmer? Heb ik meer geduld? Heb ik meer focus? Voel ik me creatiever? Heb ik meer empathie? Voel ik me minder gestrest en blijer?

Als je van meditatie een gewoonte weet te maken, dan weten wij zeker dat het antwoord op de bovenstaande vragen ‘ja’ zal zijn.

 

“The benefits of meditation show up if you do.
Yogarupa Rod Stryker

 

Ben jij er klaar voor? Klaar om de stap te nemen om te gaan mediteren? Dan is ons mooie nieuwe product perfect voor jou! Dus bestel ‘m nu, de cursus ‘Leer de basis van mediteren in 1 week’. Je kunt ‘m dan direct downloaden. Ook ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging waarin de downloadlink nogmaals te vinden is. Bij deze cursus krijg je het volgende:

  • Toegankelijke en no-nonsense informatie over meditatie
  • Elke dag praktische lesstof over meditatie en een meditatie-oefening
  • Kennismaking met 5 verschillende meditatietechnieken
  • 3 begeleide meditaties die je ook na de week kunt blijven doen
  • Onze ondersteuning

In plaats van een meditatieweekend of een meditatie-retraite buitenshuis, ervaar je het gemak van deze praktische online cursus in de fijne sfeer van je eigen huis. Je maakt dus geen reis- of accommodatiekosten, maar je betaalt eenmalig €29. Wij nemen je dan mee op je meditatie-avontuur. Binnen een week leer je basis van meditatie en maak je kennis met vijf meditatietechnieken, waardoor je kunt uitvinden wat het beste bij je past. Daarnaast staan wij stand-by om al je vragen te beantwoorden. Je hoeft het dus niet alleen te doen, we doen het samen!

Ja ik doe het, breng me naar de webwinkel!

 

Downloadable online cursus waarmee je de basis van mediteren in 1 week onder de knie zult krijgen. Aan de hand van een praktische no-nonsense kijk op meditatie, zul je in deze cursus leren welke meditatietechniek het beste bij je past en hoe je van mediteren een gewoonte kunt maken. Voor meer info check: https://listentoday.com

Dorien IJtsma

No Comments

Post a Comment